18 de març del 2011

EL BLUES DE LA DONA FANTASMA

Diuen que els Low Anthem van gravar el seu darrer cedé en una fàbrica abandonada -la Pasta Sauce Factory- per aprofitar les ressonàncies fantasmals que generaven els instruments musicals en un espai tan gran. Diuen que, per exagerar més aquesta sonoritat espectral, van posar els micròfons separats uns quants metres dels instruments.
I els va sortir una cançó bellíssima i decadent, Ghost Woman Blues, lenta, delicada i fantasmagòrica.

10 comentaris:

  1. Molt bona la canço i el video...vols dir que això es el Merrie Melodies? No serà el Pix qui fa anar l'ordinador? ui ui ui

    ResponElimina
  2. Doncs avui m'ha agradat el Merry melodies...

    ResponElimina
  3. La música ja m'agradava sense saber detalls fantasmagòrics, ara encara m'agrada més!!!

    ResponElimina
  4. Vaja, o el Pix t'ha afectat més del que creia o estàs adquirint, de sobte, gust musical. Misteri misteriós. ^^

    ResponElimina
  5. Aris, a veure: que no t'en recordes de la música que posava en Pix? Qualsevol semblança amb el que jo poso és pura coincidència!

    ResponElimina
  6. Eulàlia, doncs jo que me'n alegro que t'hagi agradat :)

    ResponElimina
  7. Carme J, a mi també m'ha passat com a tu, que quan he conegut la història i els detalls de la gravació encara m'ha semblat més interessant: també en això coincidim :)

    ResponElimina
  8. Joan, et repeteixo el que li he dit a l'Aris: o no recordeu els meus merrie melodies anteriors, o no recordeu la salvatjada que va penjar en Pix en forma d'himne nacional espanyol, haw, haw!

    ResponElimina
  9. Dons no és el cas de aquesta en particular, on els micros son ben evidents i la sonoritat prou bona. No hi entenc gens de música, però una gravació en les condicions que comentes ha de ser una cosa horrorosa.

    ResponElimina
  10. És curiós. Quan he entrat no m'ha carregat el vídeo i pensava que aquest blanc corresponia a una música fantasma com comentaves a l'entrada.

    Malgrat les aparences he sortit i he tornat a entrar i llavors ja s'ha carregat aquest youtube que no és apte per al Merrie Melodies, desentona!

    ResponElimina