22 de gener del 2010

MERRIE MELODIES (18): GERTRUDIS

Aquest post va dedicat al meu amic Gomila, un dels pocs que, com jo, encara porta samarreta imperio. És un irresistible tema de Gertrudis, amb una part dels Ai Ai Ai! com a convidats. Qui ha dit que fa fred?

9 comentaris:

  1. Vosaltres sou el IMPERIO de los sentidos, clar que tu Leblansky hauries de vigilar la fila que fas amb aquesta panxota que tens!!
    Ai,Ai,Ai, quins records. . . . .i al nostre Pep el ninguneixen??

    ResponElimina
  2. Ha, ha... cada dia esteu més freakys! Només imaginar-te amb samarreta imperi, calçotets slip i mitjons em descollono!
    I el Francesc amb la bufanda al coll per no passar fred ja és el súmmum!

    ResponElimina
  3. Per si us va el rotllo gitanet i rumbero :

    ESTRELLAS DE GRÀCIA
    3.2.10 21:30
    Luz de Gas - Muntaner 246

    Caló, caló, caló, caló!

    ResponElimina
  4. Carme, jo també vaig trobar a faltar al Pep. Potser que només pugessin a l'escenari els Ai Ai Ai que canten.

    ResponElimina
  5. Galderich, tu espera a demà i veuràs, en Gumi i jo hem preparat un estriptis imperial que em sembla que la Gemma ja no ens tornarà a dirigir la paraula. Tu per si de cas porta l'americana màgica per fer-nos desapareixer si la cosa es posa xunga...

    ResponElimina
  6. Llum, gràcies per la recomanació. A la que pugui, hi vaig. No és que el rollo rumbero sigui el meu fort, però sempre m'alegra el dia.

    ResponElimina
  7. Deixeu-me dir-ho: prefereixo les samarretes imperio que la rumba (encara que no hagi tingut el gust de veure-les sobre la pell d'en Leb).

    ResponElimina
  8. Allau, sense que serveixi de precedent, el teu desig de veurem en samarreta imperio serà virtualment satisfet, diosmediante, a la galeria d'imatges X.

    ResponElimina
  9. ah! que ja no es porten? li ho hauré de dir al de casa! :O i la rumba a mi m'agrada. Glups! estic totalment demodée :(

    per cert, per què es diuen "imperi"?

    ResponElimina