9 de març del 2012

ÍNTIM


El segon cedé de Perfume Genius, el xicot que ara fa dos anys es va exposar públicament amb l'emocionant, tendre i dolorós Learning, segueix aquella via minimalista i passional, personal i fins i tot ingènua, tan directa i íntima que no deixa escletxes a la ironia. La seua música arriba  al cor, i la seua senzillesa convida a escoltar-lo una i altra vegada amb un somriure tendre de complicitat.
Perfume Genius ha aconseguit amb aquest Put Your Back N 2 It una nova obra mestra absoluta, que ve acompanyada amb un continent de bellíssim disseny, a to amb la música. Llàstima que –one more time- el nom de l’artista gràfic quedi en l’anonimat.

12 comentaris:

  1. M'agrada sentir-lo i no deixar-te'l escoltar, també !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, he descobert el sistema per que em deixis escoltar-lo en silenci: només cal posar-te qualsevol peli al vídeo, i com que habitualment en cinc minuts et quedes grogui, aleshores jo torno al disc. I com que aquest és molt suau i poc chillin, segur que el dorms plàcidament :)

      Elimina
    2. ... tot i que, per ser sincer, m'agrada escoltar-lo amb tu, ni que sigui amb la teua veu de fons; o per ser més sincer encara, especialment amb la teua veu de fons :)

      Elimina
  2. Respostes
    1. Aris, "sensible" és un adjectiu que li escau molt. I per això cal escoltar-lo tot el disc amb calma, en un lloc silenciós i amb uns altaveus bonets. T'agradarà, segur.

      Elimina
  3. Respostes
    1. Galderich, no et preocupis: tots tenim dies rúfols, haw, haw!

      Elimina
  4. Galderich, a mi també! Què fem??? Això és un drama!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tiranbt, sabedor del teu amor a Mertens, aquest cop ja m'esperava el teu comentari :)

      Elimina
  5. A mi també m'agrada, però ja saps que no em preocupa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Allau, el que m'hauria preocupat és que no t'agradés: sabedor del teu bon gust -en música com en tantes altres coses-, si la teua valoració hagés estat negativa, ja em tenies demanant hora a l'otorrino per que em fes una revisió a fons :)

      Elimina