16 de desembre del 2011

TEXTURES



Hi ha melodies que són com textures, i els High Places són experts en aquest tipus de música. El seu anterior cedé, The Longest Shadowsvan ser per a mi tota una troballa; ara, amb l’arribada del nou disc, Original Colors, no m’he sentit defraudat: al contrari, és una continuació que millora l’anterior. Com a mostra, aquest Altos lugares.



14 comentaris:

  1. Bona música,bon clip i sobretot, bona FOTO!!!

    Ha faltat l'enllaç a la música del CD anterior.

    Signat: Perepunyetes Carme.

    ResponElimina
  2. Perepunyetes J, l'enllaç hi és. Posa'a a sobre "van ser per a mi tota una troballa" i clica.

    ResponElimina
  3. He posat el video i em pensava que era un anunci d'aquests de desodorant que a vegades et posen al youtube abans d'emetre el video.

    No faré cap més comentari. Com diu en Galderich: és Nadal.

    ResponElimina
  4. El video clip el podries haver enregistrat a Dos Rius la Carme J i tu perfectament. I la música, amb unes llaunes i un megàfon, escolta, tope modern.

    ResponElimina
  5. Molt bona troballa. Enhorabona. Si trobes alguna cosa així no esperis al segón cd.

    ResponElimina
  6. Galderich, suposo que tu deus preferir les nadales, oi? "En el portal de Belén, hay estrellas sol y luna, la virgen y san José y el niño que està en la cuna, txumba, txumba!"

    ResponElimina
  7. Tirant, et responc el mateix que al Galderich, tot i que en el teu cas, en versió indígena: "El 25 de desembre, fum, fum, fum"

    ResponElimina
  8. Aris, ja em veig la portada del disc: "Bastián Leblansky from Tworivers", haw, haw!

    ResponElimina
  9. Misteral, content de tornar a llegir-te, que ja feia temps que no et passaves per aquí. El teu comentari -com que no puc veure l'expressió facial que feies quan l'escrivies-, després de la llenya que m'ha fotut el Galderich & cia, no sé si és sarcàstic o no!

    ResponElimina
  10. Allau, t'estimo :) Afortunadament, encara hi ha vida més enllà de les nadales. I música, també.

    ResponElimina
  11. M'he posat a sobre, sota i al costat. . . .això no respon de cap manera...espero que sempre no em passi el mateix. sniff.

    Perepunyetes J.

    ResponElimina
  12. Creus que tot ve de la música o és la imatge que li poses?
    Més d'un cop m'ha passat que m'he trobat la mateixa música a la banda sonora de diferents pel·lícules, expressant sensacions diferents, fins i tot, oposades.

    ResponElimina