3 de febrer del 2012

L'APARELL DE FER MÚSICA



De fa una anys ençà que es nota un esforç per fer l’electrònica més audible; deu ser cosa de l’evolució, que també afecta a la música.
El cas d’Apparat –pseudònim de l’alemany Sascha Ring– és digne de consideració: les seues composicions musicals cada cop resulten més melòdiques, i ara, amb el seu nou cedé The Devil’s Walk –val la pena tenir-lo, ni que sigui per la bellíssima estètica del llibret que l’acompanya- llisquen cap a un techno-pop que en alguns moments frega fins i tot la chanson.
Com a mostra, la lànguida Black Water, amb un vídeo a joc.
Si agrada, convé passar per http://www.apparat.net/ on es pot veure i escoltar bona part de la seua producció.

11 comentaris:

  1. Com sempre que passo per aquí a veure de què parles quan parles de música em quedo amb la boca oberta i amb cara de no tenir estudis... Això sí, aprenc!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pateixis porquet, aquesta sensació també la he sentit moltes vegades !!!
      Comprovar la meva ignorància i mantenir permanentment la boca oberta, és ja el meu estat natural quan estic amb en Leb!!! Però com n'aprenc !!! Ha,ha,ha...

      Elimina
    2. Porquet, no deu ser cosa teua, sinó meua: ja ho deien els meus pares, que tenia gustos difícils :)
      I segueix passant- per aquí, si us plau, que és un plaer poder llegir-te :)

      Elimina
  2. Una mica brocanters musicals aquests Apparat, no creus?

    Ah: i ja heu "abrigat" el llimoner? És que pateixo per ell.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Girbén, si, una mica :)
      I t'haig de confessar que els tres pobres llimoners aquest cop han quedat al descobert: bastant maldecaps teniem ja amb la nevada :(

      Elimina
  3. Aaaaiiii, Girbén !!! el llimoner.... ara i vaig....

    A mi d'aquest CD, m'agrada tot continent i contingut, excepte escoltar-lo a través de l'ordinador. Com perd !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme J, tota la música perd molt si no s'escolta com cal, però especialment l'electrònica i la clàssica. Així que aprofita aquest cap de setmana i posat a escoltar a l'Apparat amb un bon reproductor i al costat d'un bon foc de llar :)

      Elimina
  4. Llegint el teu text m'han vingut moltes ganes de sentir la cançó. Molts cops em passa amb les teves Merry Melodies. Ets un gran venedor de 'música'.

    Amb tot, sempre acabo cedint i escoltant la cançó... i, és clar... passa el que passa... que després... no et compraria mai un cotxe de segona mà!!! :-D

    Quins pebrots tens!!! Haaaaaaa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tirant, darrerament -i amb permís d'en Galderich- t'has convertit en el meu major crític pel que fa a la música, haw, haw! Però crec que ets força injust: com diu més amunt la Carme J, la música -i en particular l'electrònica- no s'ha d'escoltar des d'un ordinador, o en tot cas, si no hi ha més opció, amb auriculars.

      Elimina
  5. Jo sempre he pensat que el problema de la música electrònica y de la Heavy Metal és que rara vegada la pots escoltar fent una altre cosa a la vegada. Per això, pot ser fa l'esforç de tornar-se més audible.

    ResponElimina