15 de setembre del 2009

RED PLANET MARS: LES CRÒNIQUES DE COSMOMAN (2)






Les fotografies mostren la cosmoavioneta aproximant-se al planeta vermell, quasi a punt de prendre contacte amb la superfície.
Tothom s’ha fet creus i encara ningú s’explica com la cosmoavioneta ha pogut viatjar de la Terra a Mart en tan poc temps i sense patir pràcticament cap dany. Quina mena de motor utilitza? Quin combustible fa servir?
La cosmoavioneta es propulsa per energia solar, la més senzilla de trobar al nostre sistema de planetes. És clar que, per que la quantitat d’energia fos suficient per aconseguir l’enorme velocitat que el vehicle de Cosmoman va necessitar per superar la gravetat terrestre i arribar a Mart en tan poc temps, no n’hi havia prou amb els actuals enginys de captació d’energia solar, i s’ha fet servir un prototipus especial: el motor solar inverter, construït tot ell a base de peces d’alumini amb alt poder de captació de la llum solar, i amb la peculiaritat que, quan alguna part de l’avioneta –o tota- queda fora dels raigs de sol, s’engega automàticament el sistema inverter, és a dir, s’inverteix la captació d’energia, i s’acumula la foscor com a força motriu.

3 comentaris:

  1. VULL SER EL COPILOT DE LA NAU AMB TUUU........ AMB COSMOMAN . . .TXAN !

    ResponElimina
  2. Benvolgut Vicky, li passaré la teua proposta a Cosmoman, que ara mateix ja està preparant una nova aventura.

    ResponElimina
  3. Com sorprenen aquestes fotos inèdites,amb la curiosa ombra que sembla un braç que li ofereixi a Cosmoman una pista per un aterratge acollidor. També sorprèn com el planeta roig, pren una tonalitat taronja molt intensa quan la nau s'apropa a gran velocitat. Magnifiques !!

    ResponElimina