9 de setembre del 2009

ESTIU A XÀBIA: LES FOTOS INÈDITES (2)

PNEUMÀTIC EN QUATRE TEMPS
Què es pot fer a Xàbia un dia rúfol d'estiu d'aquells en que hi ha mala mar, el cel es posa gris i ja portes tres hores llegint i t'has acabat la novel·la que duies entre mans i el cap se't comença a enteranyinar?
Una opció és anar a passejar per les roques de la costa coneguda com primer montanyar. Allà vaig seguir les evolucions d'un pneumàtic abandonat. D'entrada, la cosa semblava morta: la mar era massa lluny com per afectar al cautxú, però un observador pacient -o simplement tan avorrit com jo- sabia que tard o d’hora la cosa podia canviar, i així va ser. Les fotos mostren com, a cada tanda d’onades, el pneumàtic va anar desplaçant-se cap a l’aigua fins finalment fer-se invisible (si pareu atenció, a la quarta foto encara es pot veure).

3 comentaris:

  1. Ja ens faràs 5 cèntims de la cuarta foto, el pneumàtic fantasme o invisible, la meva agudesa visual més aviat curteta no el localitza pas. . . ..

    ResponElimina
  2. Carme, el pneumàtic és a l'angle superior dret, fora de l'aigua però molt a prop d'ella. És una petita taca negra una mica més alta i més a la dreta que la de la foto del costat. A veure si hi ha sort i el trobes!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, per la nota de l'autor. Després de tant detall, no m'ha costat gens veure'l

    ResponElimina