2 de juliol del 2014

L'HORT JA ÉS A PUNT


Pràcticament des del primer dia que els vaig llegir, Wittgenstein i Epicur em van inculcar, a més d’idees, pensaments, passions i valors, un especial amor per l’agricultura i l’horticultura.
Cert és que, sense la posterior gran ajuda del meu veí Agustín, expert en aquests temes per haver-los mamat de ben petit a l’Alpujarra granadina on va néixer i va passar l’adolescència abans d’emigrar a Barcelona per treballar a una fàbrica d’automòbils, jo no hauria tirat endavant l’hort, o potser sí però amb mancances tan grans que l’ús del propi concepte que el designa hauria estat, com a mínim, herètic.
Determinant ha estat també l’impuls del quart element, determinat en forma i matèria de Carme, dona i esperit terrestre alhora.

I així, en feliç conjunció filosòfica-vegetariana, el meu hort ja és a punt, variat, acolorit, divertit, arriscat i naïf.


11 comentaris:

  1. Caram tu, tens una mica de tot. Però és per consum propi, és clar, d'aquí no en trauràs una gran producció. Ja creixerà tot tan juntet?

    ResponElimina
    Respostes
    1. XeXu, per consum propi i per oferir als amics i veins, és clar: per la Carme i per mi això és una enorme producció :)
      I no et pensis, encara que sembli molt apretat tot, els pagesos i els veins ue ja tenen experiència ho posen tot encara més junt.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Gràcies, Salvador! Els amateurs com jo sempre agraim una frase en que se'ns compari amb els que de veritat en saben.Estic a anys llum, però és que tampoc m'interessa més enllà del component filosòfic, lúdic i estètic.

      Elimina
  3. Per quan està prevista l'ofrena de les primícies?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enric, el repartiment ja ha començat, però com que les previsions són força abundants, crec que s'imposa una trobada!

      Elimina
  4. Respostes
    1. Pons007, com bé ja saps, la Maria sempre és al costat de la Juana.

      Elimina
  5. No puc creure que sigui per humilitat, ja que no en gastes ni en tens gens ni mica!
    Perquè no figuren els tomàquets Amadeus, adquirits justament pel seu bon nom ?

    ResponElimina
  6. Carme, els tomàquets Amadeu si que hi són, i estan indicats amb fletxa: mira la part dreta inferior de la imatge. Dona, terrenal ...i rompetechos :)

    ResponElimina
  7. El temps de Dosrius just em queda sobre i és impossible veure'ls...ho sento, però algú ho havia de dir... ;)

    ResponElimina