13 d’abril del 2010

DIUMENGE 18: ESCALFANT MOTORS

Està plovent, suau però amb ganes. He mirat el pronòstic del meteocat per aquest diumenge proper, i no són massa bones: sembla ser que plourà. Tot i això, penso que val la pena mantenir la nostra trobada de blocaires, i confiar que al final el temps s’arregli. Així doncs, si us sembla ho tirem endavant.
He obert un correu per posar-nos en contacte i enviar-vos indicacions de com arribar a ma casa, així com per comentar el que cregueu comentable:
santperfecte@gmail.com
Si algú més dels que es van apuntar s’anima a venir, cap problema, escriviu un email avisant, i ja està.
Ens llegim.

6 comentaris:

 1. Com que ahir no vas publicar, em feia por que te n'haguessis desdit i haguessis desaparegut amb destinació desconeguda.

  ResponElimina
 2. Leblansky,
  Jo m'apunto i tinc quatre places al cotxe. Podem quedar a Balmes/Via Augusta amb qui vulgui. Per cert, com que no metabolitzo bé l'enzim de l'alcohol (sóc rar...) i em produeix reaccions alèrgiques no prenc gaire alcohol. De com condueixo això ja és un altre tema... ;-)

  ResponElimina
 3. Galde, si no et fa res, en J. i jo acceptem la invitació. Com a copilots som molt permissius ;p

  ResponElimina
 4. Si hi ha algun blocaire de l'Alt Penedès que vagi a can Leb, jo tinc 4 places també. Soc una conductora prudent i amb carnet des de fa 30 anys. Y no bebo si he de condusir.

  ResponElimina
 5. Ostres, això sembla la plana d'anuncis de "Contactos". "Busco senyoreta per omplir cotxe i el que calgui. Poc bevedor i bon conductor".

  Leb, a cinc dies vista les previsions són de poc fiar. I si plou traiem els paraigües.

  ResponElimina
 6. Jo us volia dir, que encara que en aquesta ocasió no hi podré ser...espero que us ho passeu molt bé...apa, tingueu coneixement...

  ^.^

  ResponElimina