23 de desembre del 2009

APAGUEU ELS LLUMS


Com cada any en arribar les festes nadalenques, me’n vaig a Xàbia a fer de bon fill, bon germà, bon tiet i bon cunyat. Bàsicament, me’n vaig a avorrir-me sobiranament, però és el que toca.
Així que tanco els llums fins la tornada, que ja serà el 2010. Desitjo a tothom el millor, i especialment allò que m’agradaria a mi: que aquestes festes consumistes no ens consumeixin massa.

13 comentaris:

  1. No dramatitzis, Leb, que de segur alguna cosa bona hi trobaràs, que vacances són vacances... Passa-t'ho bé, aquí t'esperem amb candeletes.

    ResponElimina
  2. i, de ben segur, que fent de bon fill menjaràs força com cal! :) això si, torna pliz :)

    ResponElimina
  3. Amadeu,
    No siguis exigerat que avorrir-se sobiranament no ho faràs perquè portes els teus llibres, tens la família que et deixen veure la realitat, els amics, el Persas... en fi, a passar-ho bé i no t'atipis gaire!

    ResponElimina
  4. Bones vacances i feliç avorriment! Fins la dècada que ve.

    ResponElimina
  5. Sniff,quina pena que dones... . . . .Pensa en anar deixant-te el bigoti, que les paraules es compleixen....tot i que amb la sort que tens amb els estris tallants, no confio que estiguis prou preparat per poder donar la talla!
    Fins l'any que ve! T'esperem com diu l'Allau amb les candeletes apunt per encendre de nou.

    ResponElimina
  6. Allau, ets un solet, ens llegim aviat de nou.

    ResponElimina
  7. Clídice ets una lluneta, i dona per segur que tornaré amb pes de més. Ma mare encara és de les que creu que els nens (encara ho soc per a ella) rosadets i rodanxons són els sans.

    ResponElimina
  8. Galderich, gràcies pels bons consells. Cuida el bloc comú, que d'aquí a no res torno a donar-te la murga.

    ResponElimina
  9. Salva, gràcies i igualment. Una abraçada als altres dos components del trio magnífic.

    ResponElimina
  10. Bamboo, encara no he marxat i ja em moro de ganes per tornar i llegir de nou els teus comentaris, sempre adients al teu nick.

    ResponElimina
  11. Bones festes i que siguin el menys avorrides possibles!

    ResponElimina
  12. Tiet, no sigues tan exagerat, i juga més amb nosaltres al poker (texas hold`em), una abraçada dels teus nebots favorits Nico i Pau

    ResponElimina