31 d’octubre del 2009

UN ARTICLE INTERESSANT


Encara que he pres per costum no publicar al bloc els caps de setmana, l’ofensiva Carroll –Allau dixit- s’ho mereix, i vet aquí que el gran Galderich em recomana l’article Lewis Carroll, la mirada inocente, publicat per Carmen Lumiére a http://www.margencero.com/Magazine/lumiere_carroll/entrada2.htm
L’he llegit amb calma i em sembla interessantíssim, val la pena entrar-hi i pensar en les coses que diu, com ara “la indecencia está en la mirada del espectador”.
És clar, d’algú que signa amb el nick Carmen Lumiére no es podia esperar menys. Encenem els llums!

4 comentaris:

  1. Molt interessant, hi estic molt d'acord. M'agrada això que diu: "una época victoriana (como la nuestra)".

    ResponElimina
  2. Suposava que t'agradaria, Allau. Llàstima que la pàgina que teòricament hauria de portar a la web de la Carmen Lumiére ja no xuti, perquè he llegit el seu article sobre Renau i m'ha semblat iteressant.
    Clidice, el proper dia que vagis a la llibreria i et passi allò que dius que de vegades no trobes res de profit, comprat una edició bona d'Alícia (la d'Alianza és barata i inclou les il·lustracions de Tenniel) i estic convençut que l'acabes posant a la teua prestatgeria preferida.

    ResponElimina
  3. El més curiós és que vaig entrar en aquesta pàgina de manera casual... Suposo que l'"ofensiva Carroll" guiava el meu ratolí clickant enllaços!

    ResponElimina