9 d’octubre del 2009

MERRIE MELODIES (5): SOUVENIR

Souvenir és un grup basc format bàsicament per Patricia de la Fuente (cantant) i Jaime Cristobal (teclats, guitarra, baix i programacions) que de bon començament van decidir cantar en francès, simplement perquè els agradava. En els seus inicis feien una mena de pop-folk amb aires de chanson, però fa dos anys es van destapar amb el disc 64, tot un homenatge als clàssics del techno pop fet sense complexos, i que els va quedar perfecte.
Animats a seguir per aquest camí, ara han publicat Drums, Sex and Dance, un grapat de cançons amb un ritme totalment ballable, però amb una música treballadíssima.
Doneu una ullada al vídeo oficial de la seua versió de Monkey See Monkey Do, on la modoseta Patricia es desmelena i fa una versió -en francès un cop més- esbojarrada i calentorra d'un clàssic del jazz, i el seriós Jaime Cristobal s'esforça en no deixar-se seduir. El primer minut és espectacular.

2 comentaris:

  1. Quina monada.. .. . . .. !
    Un verdader drama simiesc per a la seductora frustrada.

    La música, pssss, està bé!

    ResponElimina
  2. El clip és força atractiu, però he escoltat altres cançons de Souvenir que m'agraden més! Potser els clips eren animalment incorrectes?

    ResponElimina