30 d’octubre del 2009

MERRIE MELODIES (8): FREDO VIOLA

Aquest home em té robat el cor amb les seues composicions exquisides i acurades fins al mínim detall. Fredo Viola no s’hi dedica professionalment a la música, però és una de les seues devocions, i fa actuacions de tant en tant.
Amant tant de l’experimentació gràfica com de la musical, sol acompanyar les seues cançons amb bonics vídeos fets per ell mateix. Us recomano que visiteu
http://www.fredoviola.com/ , una pàgina que us portarà a qualsevol de les tres que ens proposa, i que hi dediqueu una mica de temps a escoltar, mirar i jugar. No sortireu decebuts.
La peça que he seleccionat per al Merrie Melodies d’avui és una versió en directe –en tridirecte, caldria dir- de la seua cançó Robinson Crusoe. Espectacular, tendre, i milimètricament treballat.


6 comentaris:

  1. molt interessant! vaig a fer el tafaner a ca seu, gràcies :)

    ResponElimina
  2. M'haig de començar a preocupar. Porto uns quants divendres coincidint amb gustos musicals amb tu. Ja he demanat hora al psicòleg...

    ResponElimina
  3. Molt bonic (gairebé massa) i la web preciossa i the turn.tvuna meravella. Gràcies!

    ResponElimina
  4. Clidice,estic segur que can Viola et semblarà una passada!

    ResponElimina
  5. Galderich, que t'agradi en Viola, a tu que darrerament vas amb la serra elèctrica amunt i avall, és tot un simptoma de que has començat a superar el síndrome Esplendor Geométrico, haw, haw!

    ResponElimina
  6. Allau, el primer cop que vaig escoltar Fredo Viola, vaig pensar una mica com tu: a veure si aquest home es passa de rosca i acaba posant baba new age a tort i dret! Però no, la seua música és com la seua web, creativa, experimental i poètica (caram, sembla que sigui família meua, oi?)

    ResponElimina