16 d’octubre del 2009

MERRIE MELODIES (6): DENT MAY AND HIS MAGNIFICENT UKULELE

Doncs si, en Dent May s’ha atrevit a recuperar aquells noms que es posaven fa temps els músics i que feien referència a l’instrument musical que tocaven (ara mateix, em ve al cap la impagable María Jesús y su acordeón, ehem!). En el cas de May, l’instrument clau és l’ukelele, tot i que en fa servir força més.
La peça que he triat per escoltar és Oh Paris!, alegre, desacomplexada i amb uns cors de shubidubi-shubidubi la mar de divertits. Si en voleu més, podeu passar per http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=42379194 .Per cert, les ulleres i el serrell que Dent May llueix al vídeo –que és l’oficial- no són de pega, les porta sempre. Ell és així.


8 comentaris:

  1. M'agrada aquesta cançó i com la canta Dent May, encara que el creia una persona més gran. El seu aspecte m'ha sorprés i respectuosament m'atraviria a qualificar de . . . repipi ? Si és així de debó, encara m'agrada més ! Confesso que m'encanten els homes repipi. Què puc fer?

    En una entrevista vaig llegir que pensa canviar radicalment de registre musical en cada CD nou que tregui. Ja veurem-escoltarem- per poder opinar.

    Entretant,.....Visca els repipis!!!

    ResponElimina
  2. Ja veig, Carme J, que m'hauré d'esforçar a trobar músics repipis, haw, haw!

    ResponElimina
  3. SM, jo més que sexy el qualificaria de desacomplexat, tant pel que fa a la seua imatge com a la música. Per cert, m'intriga saber si el coneixies i què et sembla.

    ResponElimina
  4. Aquest lo-fi amb ukelele m'ha recordat molt Stephin Merritt amb afegitó de cors.

    ResponElimina
  5. Doncs no ho havia pensat, Allau, però ara que ho dius, potser si que sona una mica a coses que fan Magnetic Fields, com California Girls i així.

    ResponElimina
  6. La música m'agradat encara que no m'ha matat... La seva estètica, però, m'ha recordat a mi quan era petit, amb unes ulleres d'aquest calibre... I la galeta final, de les meves preferides...

    ResponElimina
  7. Galderich, si tenim present com d'exigent t'has torant darrerament amb els gustos musicals, amb que t'hagi agradat, ni que sigui una mica, ja em sento feliç.

    ResponElimina