2 d’octubre del 2009

MERRIE MELODIES (4): MÚM

L'estil musical dels islandesos Múm no és facil de definir: uns l'han batejat com folk, altres com electrònica, uns altres com pop experimental, els de l'itunes com alternativa -val a dir que l'itunes qualifica com alternativa més de la meitat de la música- i els més filiprims com indietrònica. Jo trobo molt encertada l'etiqueta que un crític del Rockdelux -lamento no recordar el seu nom- els va posar en comentar el seu penúltim disc: animalitos del bosque.
Ara, quan tot just acaben de treure un nou cedé -podeu escoltar-lo visitant http://www.morrmusic.com/artist/Múm/release/122 -val la pena repassar un dels seus temes més interessants, We Have A Map Of The Piano, en versió youtubera de Decybelia.

7 comentaris:

  1. Començar divendres així és fantàstic, avui especialment.

    ResponElimina
  2. Tant la música com el clip són molt característics de qui els ha penjat!
    So, color, formes. . . .

    ResponElimina
  3. Ho sento, dec estar molt crític últimament però després d'haver anat a dormir tard m'he clapat davant de l'ordinador... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ResponElimina
  4. Galderich, em sembla que per a tu hi ha hagut un abans i un després d'Esplendor Geométrico. M'estic plantejant el fer una secció musical només per a tu.

    ResponElimina
  5. Crec que ja et tocaria dedicar una sessió musical a Esplendor Geométrico, tant parlar-ne em lamento i m'autoflajelo per no haver anat al concert.

    ResponElimina
  6. Així ho faré, 08025bcn. De fet ja tinc el post a punt,però trigarà un parell de setmanetes en sortir, ja que vull que coincideixi amb un Vidas ejemplares molt especial.
    Per cert, mira la meua resposta al teu comentari de Tardi-Brouillard.

    ResponElimina