6 de maig del 2011

UKELELE

No fa massa que els vaig descubrir, als Allo Darlin’, i d’entrada em van semblar idèntics a Camera Obscura, amb el seu pop tan refinat i agradable. Ara, cada cop que els escolto, segueixen recordant-me a Camera Obscura, però amb l’inesperat ukelele marcant la diferència.

El tema My heart is a Drummer és un bon exemple d’aquest pop de cambra amb ukelele inclòs. Ah, i el vídeo, adequat.

25 comentaris:

  1. No està malament, però recorda molt al tema de Cyndi Lauper "The girls just wanna have fun".

    http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

    ResponElimina
  2. La Singer del principi m'ha emocionat tant que em temo que no he acabat d'escoltar la cançó, però em creuré el que diu l'Hernando :) Bon capde!

    ResponElimina
  3. Leb, aquesta cançó és la de Cindy Lauper amb els Manel tocant l'ukelele... aquest cop no me la fots!

    ResponElimina
  4. D'acord amb el Carles que em recorda una mica la cançó de la Lauper...No estan malament, però tampoc em compraria un disc d'ells.

    ResponElimina
  5. No, si al final m'agradaran el ukeleles. ;-)

    ResponElimina
  6. Segur que no son les del pijama? Està molt bé el tema...
    Jo també he possat el meu video musical per fer-te la competència, espero el teu comentari

    ResponElimina
  7. Molt bé, una mica de coca ensucrada va bé de quan en quan, entre mig de tant de bitter que ens administra la actualitat darrerament. :)

    ResponElimina
  8. Bonica, però m'inquieten una mica aquests cors en calçotets.

    ResponElimina
  9. Doncs el vídeo m'ha semblat molt currat amb tot aquest univers paral.lel de cartolina! I els cors en calçotets, d'allò més simpàtics i casolans...a casa no tinc cors en calçotets però segur que si busco, trobo alguns calçotets amb cors! :-)

    El toc d'ukelele, m'agrada!

    ResponElimina
  10. Nois i noies!

    Però què us penseu amb això de criticar el Leblansky impunement! Això és un escàndol, que jo tenia l'exclusiva de la crítica descarnada! A més, en Leblansky porta una temporada sense escriure i vosaltres me'l frustreu fustigant-lo a sac. Es que no teniu cor...

    ResponElimina
  11. Ei, a mi també m'ha recordat molt "the girls just wanna have fun". La cançó és maca-simpàtica.

    ResponElimina
  12. Però res comparat amb l'experiència mística que estic vivint ara mateix sentint les cançons d'Eurovision... ni que sigui per la juguesca, no s'entén, no!).

    ResponElimina
  13. Clídice, però escolta la cançó, punyetera :)

    ResponElimina
  14. Tirant, intueixo que els Manel deuen ser els que es van turnant per disfressar-se de cor?

    ResponElimina
  15. Llum, cal escoltar algun tema més; al youtube en tenen uns quants penjats, que potser són menys comercials que aquest.

    ResponElimina
  16. Alyebard, ves amb compte: es comença pels ukeleles i s'acaba pel batxibuzuk :)

    ResponElimina
  17. Aris, acabo d'escoltar la música que has penjat, i et confesso que supera amb escreix qualsevol frikada que jo hagi pogut penjar :)

    ResponElimina
  18. Brian, estic totalment d'acord amb tu, i aquest és el punt de partida habitual dels merrie melodies dels divendres. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  19. Allau, a mi d'entrada em van descolocar una mica (m'esperava unes elegants cuixes femenines), però he arribat a la conclusió que la pretensió de qui va fer el vídeo era donar-li un toc un xic casolà amb aquestes cames peludes.

    ResponElimina
  20. Carme de la maleta, just acabo d'utilitzar el maetix adjectiu que tu -casolà- per respondre a l'Allau sobre el tema dels calçotets i tal.
    I per cert, genial que a casa vostra també tingueu calçotets amb cors... d'aquí a muntar-se el vostre propi musical, només n'hi ha un pas, haw, haw!

    ResponElimina
  21. Gemma Sara, reconec que una experiència com la d'eurovisión no es viu cada dia. Tu ves amb molta cura, que una llarga exposició a aquest tipus de programes és altament perjudicial per a la salut ;)

    ResponElimina
  22. La veritat és que l'exposició és llargueta, ara escoltem les cançons, després les semifinals i després la final, i després em toca pagar a mi perquè sempre perdo, a sobre ;)

    ResponElimina