19 de març del 2010

MERRIE MELODIES (26): OWEN PALLETT

Una gravació en directe de Lewis Takes Off his Shirt, el tema més conegut del darrer àlbum d'Owen Pallett, Heartland. En estar enregistrat en un estudi de ràdio, el so és quasi perfecte, i el vídeo una lliçó de com es pot fer pop orquestral amb poca cosa més que la veu, les mans i els peus.


11 comentaris:

  1. Ei, el paio deixa de tocar el teclat i continua sonant!!!

    ResponElimina
  2. Haw, haw, Carles, deu ser que aquest Pallett treballa al circ de l'Elena! No, ara seriosament, això és justament el que fa amb els peus: programar les bases musicals a partir d'un fragment inicial.

    ResponElimina
  3. Allau, aquest "sembla mentida" teu em fa pensar que, després del merrie melodies de la setmana passada, hauré de treballar molt per recuperar la meua credibilitat musical, haw, haw! Sincerament, celebro que t'agradi.

    ResponElimina
  4. A mi també m'ha agradat d'allò més! I posats a escollir prefereixo sentir-la en el cotxe o a casa. . . . Millora tot. Vull dir la música també, hi, hi.

    ResponElimina
  5. Tens raó: la producció és de primera. Tant de bo no trigui el dia en què totes siguin així!
    El tema m'ha agradat i el paio en sap. No tira mà de segures bases pregravades (trampa que una majoria practica) sinó que s'arrisca i llença loops frescos, acabats de desar.

    Ai els samplers, quines joguines més meravelloses!
    Ai els samplers...,

    ResponElimina
  6. No hi entenc un borrall però m'ha agradat força.

    ResponElimina
  7. Que xulo, retornar al passat de les entrades i llegir els comentaris de llavors quan encara erem tots uns desconeguts !

    Ei, aqui en Galderich no va opinar. . . .
    Quina espectativa, a veure,a veure avui 17/12 què dirà. . .

    ResponElimina
  8. je, je...jo tampoc no me'n sé estar de deixar avui el meu comentari!

    Doncs mira: M'ha agradat més l'Owen Pallet que vas penjar fa una mica més d'un any que el del 17/12...però, temps al temps...si Déu vol, l'any que vé et comento, el Man with no Ackles! :-)

    ResponElimina