31 de març del 2010

FER LES MALETES

El pitjor de viatjar –al menys per a mi- és haver de fer les maletes. M’agobia fer les reserves d’avió o de tren i d’habitacions, el control dels horaris per que tot quadri, la tria de la roba adequada al temps que es preveu que farà, el plegat i replegat i doblegat i redoblegat d’aquesta mateixa roba prèviament planxada, les trucades als coneguts per que es facin càrrec d’animals i plantes, la revisió de la nevera i el llançament o donació de tot el que s’haurà fet malbé a la tornada, les desconnexions de llum i aigua, l’esforç per encabir tot un munt de coses que d’entrada sembla que cabien bé a la maleta, l’esforç per desfer la maleta i tornar-la a refer perquè resulta que faltava això o allò...
I ara m’haig d’enfrontar de nou al monstre: haig de fer les maletes, que me’n vaig i no torno fins dilluns vinent.
Bones vacances de setmana santa a tothom. Ens llegim aviat.

11 comentaris:

  1. Jo ja he anat reduint moltes coses de la vida i ja no tinc ni animals ni plantes per deixar a les veïnes quan vaig de viatge; la nevera la tinc prou buida , no hi ha res que es faci malbé, però fer o desfer les maletes fan que em repensi d'anar de viatge.
    Actualment només m'agraden els viatges d'anada i tornada d'un dia, màxim una nit fora i anar sense maletes.

    ResponElimina
  2. Aquest dibuix que has posat m'agrada molt. Bones vacances Leblansky. Jo em quedo a vigilar la ciutat.

    ResponElimina
  3. És que no pares... El wàter i el contrabaix no cal que te'ls duguis.

    BON VIATGE!

    ResponElimina
  4. ui! quina angoixa! a mi m'agrada viatjar amb molt poc equipatge, per quatre dies una maleta de cabina per a dos ^^ Que t'ho/us passis molt bé :)

    ResponElimina
  5. Per a mi el pitjor de viatjar no és fer la maleta (això rai!), sino desfer-la a la tornada!

    A més jo, sóc més de motxilla...perquè la maleta sempre la tinc plena de dibuixos! Jajajaj Bones vacances i feliç viatge!
    :-)

    ResponElimina
  6. Estic d'acord amb la meva maleta (la del comentari, vull dir...) i m'atavala molt la tornada. Si al que dius afegeixes criatures i una mare que ho ha de tenir tot previst (temps, roba de recanvi...) pot ser esgotador!

    ResponElimina
  7. A mi tampoc m'agrada fer-les, però si és el peatge per anar a escampar la boira i passar-ho bé, no m'importa gens, tot al contrari !
    Desfer-les, coincideixo que ja m'empipa més!

    Aquest es un post,innegablement subtil de comiat.
    Fins molt aviat!!! Leblansky de la teva maleta

    ResponElimina
  8. Fer-les rai, pitjor arribar amb tots els souvenirs , les pedres ( jo agafo sempre 1 pedra de la terra que trepitjo), la roba bruta, els mapes arrugats i la sensació que s'ha acabat una molt bona estona mentres has viatjat i que tot torna a la rutina de sempre. Pitjor tornar, creu-me! By the way, que tingueu una bona partida i una millor tornada!

    ResponElimina
  9. T'he estat espiant, Leblansky. Demà dimarts et dedico una fitxa.

    ResponElimina
  10. Gràcies, guapes i guapos, el dimarts 6 reinicio el bloc. Ens llegim!

    ResponElimina
  11. U.Q.V., estic tragant saliva des que he llegit la notícia del teu seguiment.

    ResponElimina