26 de febrer del 2010

MERRIE MELODIES (23): PIANO MAGIC

El nou disc dels Piano Magic presenta un pop elegant però més fosc que mai, amb aires de Dead Can Dance. El tema The Nightmare goes on inicia el disc, anunciant el contingut.
El vídeo, del youtubero Muscari000, es pot obviar, tot i que les imatges estan fetes amb bona resolució i acompanyen força bé el tema.

8 comentaris:

  1. La música no està malament encara que no sigui del meu gust. El que si que m'ha agradat molt és el muntatge amb els gravats de Goya, el meu geni particular!

    ResponElimina
  2. M'inquieta aquesta peça. I les imatges també. Avui no tinc un bon dia per aquest tipus de música. Avui tinc més un dia de lolailola, lolailolailooooo. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  3. És cert que es tracta d'una música pel meu gust per moments molt especials, però SI que m'agrada. Amb aquest ambient de divendres, . . .avui m'agrada tot!

    ResponElimina
  4. A mi m'agrada Piano Magic, tot i que poden canviar bastant d'un disc a l'altre. Tens raó que aquí sonen a Dead Can Dance (el que no és dolent). El vídeo també m'ha agradat.

    ResponElimina
  5. Galderich, jo tinc la impressió que la persona que ha fet el vídeo ho ha fet amb tot el respecte pels originals, i s'ha d'agrair.

    ResponElimina
  6. Llu, crec que has dit la paraula clau: és inquietant, i diria que això és el que pretenien els seus autors. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  7. Carme, espero que l'ambient no sigui de malson, o en tot cas, que el malson sigui la feina que s'acaba i comença el cap de setmana :D

    ResponElimina
  8. Allau, jo vaig amb peus de plom davant de cada nou discs del Piano magic, però aquest Ovations m'agrada molt. El segon tema, March of the Ateists el trobo molt bo, amb aires orientals. I l'instrumental La cobardia de los toreros també. Estan penjats al Myspace.

    ResponElimina