5 de febrer del 2010

MERRIE MELODIES (20): THE RURAL ALBERTA ADVANTAGE

Aquest The Ballad of RAA és un bonic tema amb xilòfon i ecos de The Postal Service. Si us agrada, escolteu també el tema Frank AB, que s'ho val.
[Per cert que el youtubero que ha penjat el clip, a més de tenir poca imaginació, no s'ha preocupar en mirar quan acaba la cançó. Podeu desconnectar al minut 3:25, que a la resta no hi ha res]
Bon cap de setmana!


6 comentaris:

  1. Leblansky,
    Què vols que et digui, no em motiva. Veig que el dissenyador del vídeo ho va tenir clar i va deixar un fons fixe permanent, adequat a la música.

    ResponElimina
  2. A mi la música si que m'agrada, amb el cantant em sento molt identificada tal com deia el meu pare de mi, té poca veu i a més desagradable.
    Tot i que s'hi escau prou bé i quan més l'escoltes menys molesta

    ResponElimina
  3. Galderich, el paio que ha penjat el vídeo -és un dir- era un vago, simplement va reproduir la portada del disc i ni es va preocupar per veure quan acabava la cançó.
    I lamento que el tema no et motivi, que ja sé que tu vas molt fort.

    ResponElimina
  4. Carme, la veu del cantant jo crec que pretén trencar la falsa monotonia, i l'estridència està feta a propòsit, ja que fixa't que està perfectament controlada: en cap moment arriba a molestar realment, i conforme va entrant el tema la veu va millorant fins fer-se una amb la resta -uf, m'ha quedat un comentari molt zen, haw, haw.

    ResponElimina