1 de desembre del 2009

ADÈLE AL CINEMA

Sempre em poso nerviós quan sento que les aventures d’algun personatge de paper es portaran al cinema. Penso en Blueberry, en The Spirit, en Daredevil... Així que, quan fa uns mesos vaig llegir la notícia que anunciava que s’està filmant una pel·li d’Adèle Blanc-Sec -la idea és que aquesta sigui la primera d’una trilogia que reculli totes les seues aventures-, el personatge creat i recreat per Jacques Tardi, no em vaig alegrar. Quan vaig llegir que el director era Luc Besson, em vaig inquietar. I en veure la foto de l’actriu que interpreta a Adèle, la rossa Louise Bourgoin, no me la vaig imaginar gens ni mica en el paper.
Però cal ser positiu, va: el cartell m’agrada.


7 comentaris:

  1. Aquestes coses no poden funcionar de cap de les maneres. Jo ja tremolo pel Tintín del Spielberg.

    ResponElimina
  2. La curiositat i/o temptació de veure la pel·li i poder opinar amb coneixement de causa, no et farà superar pors?
    Jo no la imaginava pas una dona tan estilitzada, però potser caldrà donar-li un vot desconfiança i una oportunitat.

    ResponElimina
  3. En fi, ànims! Com a mínim la Lady Di (del que tenim pendent fer el recorregut dels darrers moments de la seva vida) ens la imaginem en pel·lícula...

    ResponElimina
  4. doncs el tipus no el dóna molt no :S massa finolis? (a l'estil de la leididí del Galderich, aquest home està passant la grip oi?) hihihi

    ResponElimina
  5. Allau, estic d'acord amb tu, però el que diu la Carme també és cert: només que la crítica no la qualifiqui de "bodrio infumable" o així, ja l'aniré a veure, encara que la possibilitat de sortir-ne escaldat és del 99%, i això sent optimista.

    ResponElimina
  6. Galderich, estic convençut que les múltiples adaptacions de la vida de Di que s'han fet pel cine o la tele han agradat als seus fans. Però l'Adèle és un personatge/imatge de ficció, i reconvertir-la en una altra ficció similar és força difícil.

    ResponElimina
  7. D'sacord amb tu, Clídice: l'Adèle té corbes i la seua cara no és precisament d'anorèxica (i jo la trobo encisadora, que consti). L'actriu elegida per interpretar-la sembla força allunyada d'aquesta imatge.

    ResponElimina