13 de novembre del 2009

MERRIE MELODIES (10): THE VERY BEST

Es diuen The very best, i a la que els escoltes un cop, ja t’han enganxat. En el seu cedé acabat de sortir del forn han col·laborat gent com M.I.A. o Ezra Koenig –de Vampire Weekend-, i això encara li dóna més valor, encara que ja de per si és boníssim. Les il·lustracions que acompanyen l’embolcall, una xulada, llàstima que no siguin sobre cartó sinó amb la imfumable funda de plàstic habitual. Les he penjat al bloc germà http://galeriadimatges-galderich-leblansky.blogspot.com/ per veure-les ben grans.
He estat molta estona decidint quin dels vídeos de The very best penjava, ja que hi ha un parell que m’agradaven especialment. Al final els poso tots dos.

El primer, Warm heart of Africa, és el tema que dóna títol al disc, i és una joia en tots els sentits, tant musicalment parlant com a nivell d’imatges, extretes d'un film asiàtic pel youtubero Seaweedish. El segon, que es titula Kamphopo, és una mica més previsible pel que fa a les imatges, però també té un ritme fantàstic. M’alegren el dia!







És clar, els listillos ràpidament haureu identificat curioses semblances musicals entre aquest Kamphopo i la música d'Architecture in Helsinki. Doncs teniu raó, i per que veieu el meu grau de frikisme i passió pel que m'agrada, ara, la cirereta en forma de tercer vídeo: un mix audio/vídeo The very best/Architecture in Helsinki, obra del youtubero KeatsHandwriting. Fantabulós!!!

8 comentaris:

  1. d'això ... la música guai, els vídeos, ehem :) per cert que els hauries de redimensionar en el codi d'inserció :)

    ResponElimina
  2. Leblansky, el millor els vídeos i les caràtules!

    ResponElimina
  3. Clidice, tens raó que els vídeos queden tallats, però no sabia que es podia arreglar. Gràcies pel consell, he tornat al youtube i he fet els deures (em penso, vaja)

    ResponElimina
  4. Galderich, tu si que m'entens, haw, haw!
    Però la música també t'ha agradat, oi?

    ResponElimina
  5. Donada l'hora de la lectura del post, a mi el que m'ha alegrat, és la nit !!! Ho hauria d'haver fet abans.

    ResponElimina
  6. És curiós veure cap a on evoluciona el videoclip y la música... la diversitat de direccions eés imprevisible... és interessant el grup però al veure les colaboracions de M.I.A y del membre de Vampire Weekend... ja m'imaginava que no seria exactament algo que m'apassionaria. El segon vídeo la música m'agrada moltissim més que el primer per això, és més, realment m'agrada.
    I el primer em comenta una compaña japonesa que les imatges són d'un programa d'humor molt famós a japó.
    El tercer demostra definitivament el frikisme de tot plegat xDDD
    saps qui sóc?
    Escric desde Londres... i amb això t'ho he dit tot

    ResponElimina
  7. Hola Albert! La city és el lloc ideal per a un melòman amb cinquantamil interessos, com ho ets tu. Ja m'imaginava que els TVB no serien plat de la teua devoció. Prova amb els XX, que penso que estan més en la teua línia (són al merrie melodies 9).
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Gràcies per les introduccions que m'has ofert en molts àmbits de l'art o arts. . ..
    La música és un d'ells i no deixaré de seguir les propostes dels divendres. . . . .
    La Stat.d'Autors no tindrà cap queixa de tu i els servidors d'internet (legals i pagant) farien un bon negoci, si tothom fés igual!
    La cyber la deus tenir incandescent de tanta música.., oi?

    ResponElimina