16 de juny del 2010

VULL SER ABDUÏT!

Aquest és un missatge dirigit a tots els extraterrestres, no importa ni la seua forma ni el color de la pell ni el planeta del que provinguin:
Jo vull ser abduït, vull tenir un encontre en la tercera fase, o en la fase que preferiu, m’és indiferent, però si us plau, vull veure un punt lluminós al cel que es vagi fent gran poc a poc i acabi convertint-se en una nau espacial que aterra a pocs metres d’on soc i contactar amb vosaltres i fer signes amb les mans a mena de salutació i sentir la vostra parla estranya com de discs llegits a l’inrevés i pujar a un OVNI (1) i enlairar-me i poder contemplar el planeta Terra des de tan amunt que el vertigen em desaparegui de tan petitet com el veuré i arribar a la Lluna i passar-la de llarg i viatjar a anys llum i tornar al cap de poc com si res no hagués passat.

Jo ja m’esforço (2), ja, però no hi ha manera. Va, que no us costaria res abduïr-me una miqueta, una petita abducció ni que sigui només per fer un volt i tornar.

(1) l’OVNI de la imatge em va sortir a un sobre sorpresa quan era xiquet; és de plàstic i es munta i desmunta amb facilitat.
(2) Sé que la competència amb en Lluís Bosch és gran, i que ell també està fent mèrits per ser abduït, però jo no soc egoista i sempre podriem compartir l’abducció.

33 comentaris:

  1. Els extraterrestres deuen ser molt respectuosos i a qui ja veuen aparentment en aquest estat tot sovint, no els seleccionen.

    Muuuuuuuà!

    ResponElimina
  2. La foto, la joguina i la seva procedència, tot un encant!

    ResponElimina
  3. Ep! si ho aconsegueixes no només en fas un post sinó que ens fas una exposició sencera, a l'estil del Robert Llimós.

    Jo ja t'hi acompanyaria, ja...

    ResponElimina
  4. demanes unes vacances gratuites, eh? ja es veu que hi ha crisi, ja! :-D

    ResponElimina
  5. Leb...ja has probat de posar un anunci als classificats de la Vanguardia?

    A mi, que mai, m'ha atret això de les abduccions, si de cas em vénen a buscar, els hi passaré el teu correu electrònic, com a candidat ideal. Jo, això de les naus ho porto faltal. Em marejo, i el Jet Lag em posa de molt mal humor...i a més la roba? que hauria d'agafar, roba d'abric? d'entretemps? ai, no, no....quina mandra.

    ;-)

    ResponElimina
  6. Compte, Leb, que tinc entès que apart de dur-te a fer un volt, també et fan "coses".

    ResponElimina
  7. Perdona, darrerament sembla que ja estas abduit i que només han deixat el teu cos pel planeta terra. Potser ara aterraras...

    Allau, no li donis més arguments per ser abduit que aquest s'ha apunta a tot!

    ResponElimina
  8. Ja és, Leb, que avui jo hagi escrit sobre un dels OVNIS que nosaltres hem enviat a l'espai.
    I just estava repassant un article que tracta a fons sobre l'equació de Drake, que és la que pretén determinar el nombre de possibles altres civilitzacions presents a la nostra galàxia...
    T'informo que el seu resultat més pessimista és de 0,000000033 civilitzacions i el més optimista de 6.000.
    Jo, com segur que tu també, sóc dels optimistes!

    ResponElimina
  9. i fer un viatge organitzat? segur que hi ha naus on n'hi cabem més no? és que no em puc estar de la imatge de tota la colla pessigolla baixant del platet, a Saturn, amb els barrets de palla, les ulleres de sol, les càmeres, les xancletes amb mitjons :) espectacular!

    ah! i si ens fan "coses" ... doncs depén de les "coses" ^^

    ResponElimina
  10. Els extraterrestres són, ara mateix, de vacances per la Costa Brava gaudint del sol, mar i sangria. Les abduccions les han deixat, de moment, pel Setembre.

    ResponElimina
  11. Tens raó en què jo desitjo ferventment ser abduït, és una de les coses que m'agradaria que em passés, gairebé tant com veure la 3a República. No sé què serà més difícil ni què passarà primer.

    ResponElimina
  12. M'ho temia. Havia d'arribar el dia en que sortís el tema. I qui havia de ser qui el tragués? Doncs tú. Leb, això no pot ser. Una cosa es discutir sobre si Cola-cao o Nesquick. Amb això encara ens arribariem a posar d'acord. Però això si que no . La primera en demanar-se abducció SOC JO!!!! Ja fa anys que escolto tota mena de parabòl·liques com una Jodie Foster qualsevol a la recerca de la sintonia adequada. I de moment, no se sent res aquí fora. Ni cap nau, ni tant sols una moto. Però si per fí un dia sento rebombori per aqui fora i demanen voluntaaaaris , NO WAY , LEB, te les heuràs amb MÍ.
    Abducció ?? Sí , Gràcies. Però jo primer.

    ResponElimina
  13. Si t'abdueixen ens deixaràs aquell pati tan monu i madalenes i nocilla???? Ja et regarem les plantetes si cal.. :P

    Jo és que això de no tocar de peus a terra no ho veig gaire clar, la veritat, i per veure gent verda i vermella i groga, com que per aquí també n'hi ha...

    ResponElimina
  14. Doncs jo en vaig veure un, al camp de futbol del meu poble. Va coincidir que m'estava fumant un fortuna (ara no fumo, imaginat si fa anys). Era un punt lluminós en mig de la nit que va acabar fugint. Però no es van aturar i va baixar ningú. Mai mes n'he vist cap. potser si tornes a fumar...

    ResponElimina
  15. doncs jo preferiria que els abduïts fossin els qui no ens permeten manegar-nos com volem, i ens quedaríem tranquil·lament aquí baix al nostre aire gaudint del que ens agrada,..... amb l'esperança de no reproduir els mateixos models...
    de tota manera si veig el meu coleguilla de la gal·laxia nf-459G ja li diré que et porti a donar un passeig sideral!

    ResponElimina
  16. Carme, com bé saps, ja fa més d'un any que m'han abduït, haw, haw!
    I oi que la figureta és molt xula? Doncs per dins té dos tripulants asseguts a butaques, amb volant i tot!

    ResponElimina
  17. Eulàlia, si ho aconsegueixo, no sé que faria, haw, haw!
    I prenc nota del teu desig: a la que vegi que m'estan a punt d'abduir, t'aviso :)

    ResponElimina
  18. Kika, no sé jo si algú es creuria que he deixat d'anar a la feina perquè m'han abduït...

    ResponElimina
  19. Carme de la maleta, si tens la sort que t'abdueixen, tu explica'ls que en Leblansky es canvia amb molt de gust per tu, i que a més els convida a madalenes amb nocilla.

    ResponElimina
  20. Allau, ja ho he sentit, ja, això que "fan coses". És clar que, depenent de quines coses, ja m'estaria bé, haw, haw!

    ResponElimina
  21. Jo es que quan veig un platet volador (que se suposa que giren, oi?) m'imagino tots els tripulants centrifugats contra les parets sense poder-se bellugar.

    ResponElimina
  22. Galerich, el teu comentari l'entenc com un elogi. Tu sí que m'entens!

    ResponElimina
  23. Girbén, després de llegir el teu post, el meu optimisme s'ha desinflat bastant, snif.

    ResponElimina
  24. Clídice, ara m'has fet entrar el terror pànic: jo pretenia una abducció personalitzada, però la teua proposta sembla una mena d'abducció de l'Inserso. Arg!

    ResponElimina
  25. Òscar, doncs tu ho deus dir de conya, però has de saber que els extraterrestres que van enviar més d'un missatge al programa radiofònic d'en Faber Kaiser deien que vivien al camping La ballena alegre, de Castelldefels.

    ResponElimina
  26. Lluís, en el tema els extraterrestres, poca cosa -per no dir res- podem fer. En el de la 3a república, bastant més.

    ResponElimina
  27. Llum, tu ja saps que jo t'estimo, però ara m'ho has posat difícil: no puc dir que no a una abducció. Però per que vegis, et deixo compartir-la amb mi.
    Però ara que hi penso, potser serem massa colla: tu, el lluís Bosch, jo... ui, no ho tinc clar :)

    ResponElimina
  28. Rita, després del comentari que vas fer al post de l'altre dia, tinc clar que si te'n fas càrrec tu del jardí, estarà en bones mans :)

    ResponElimina
  29. Aris, no coneixia jo aquests efectes secundaris del Fortuna. És clar, com que jo fumava Ducados...

    ResponElimina
  30. Lolitalagarto, la teua proposta és llaminera, però no sé jo si hi hauria prou naus espacials per emportar-se a tanta gentola com al que dius...

    ResponElimina
  31. Brian, vist des de la teua òptica, em repensaria molt això de l'abducció, haw, haw!

    ResponElimina
  32. Potser ja estem abduïts. Potser estem vivint a prova en un planeta prefabricat per demostrar les nostres capacitats... Crec que estem suspenent.

    ResponElimina
  33. Jomateixa, te'n recordes de La invasión de los ladrones de cuerpos? Doncs una vegada em va agafar la paranoia que jo podria ser un alienígena d'aquells, perquè no entenia ni acceptava moltes coses; però després vaig pensar que els alienígenes devien ser els altres. Això és un suspés general, snif...

    ResponElimina