17 de març de 2010

ON THE ROCKS


La neu no ha desaparegut del meu jardí, i encara és abundant a la part on quasi no li dona el sol. Aquest diumenge passat, aprofitant el bon temps, vaig convidar a la Carme a un aperitiu, i mentre el preparava, vaig refrescar l’ampolla de Martini i les copes directament a la neu, d’on vaig agafar també els glaçons. Tot té la seua part positiva.

21 comentaris:

  1. Cada dia t'estàs sofisticant més. Ara ja tens glaçons de collita pròpia. Ha,ha,ha

    ResponElimina
  2. això ja és de "Lansky, Leb Lansky - i encengué el motor del seu Aston Martin i desaparegué en la nit." :P si ej keeee :)

    ResponElimina
  3. Genial, com sempre. Em sembla que faré un grup de fans de Leblansky al facebook ( si és que no el tens encara:D). Quina sort que tens Carme de prendre un on the rocks autèntic!

    ResponElimina
  4. No estic jo del tot segur que aquesta sigui la millor manera de preparar un martini, malgrat el romanticisme (si estàs fent un aperitiu de martini amb gel has d'usar un vas llarg, si estàs fent un Dry Martini el Martini ha d'estar a temperatura ambient...). Però bé, guanyes punts per l'escenografia.

    ResponElimina
  5. Crec que, en la petita història dels grans beuratges, la invenció de l'Snow Martini esdevindrà un rellevant capítol (i la llei de la temperatura ambient ningú pot dir que la traïssis).

    ResponElimina
  6. Jo prefereixo un bon aperitiu prenent el solet. L'escenografia és fotogènica, però si es conserva la neu vol dir que molt bé no s'hi està...

    ResponElimina
  7. Au, Leblansky, confessa. Quan t'han pagat els de Martini per fer aquest anunci?

    ResponElimina
  8. Buuuff, ara vas de "chico Martini"? . . .ei, que veig!. . .les canyes del fons son de bambú,oi?
    De sobte t'has convertit en el meu heroi!
    Veus com jo també se fer alguna prímula-rima!

    ResponElimina
  9. Compte, Leb, amb els Martini on the rocks, així comencen els refredats. Cuida't ;p

    ResponElimina
  10. Haw, haw, bona aquesta, Ernesto: collita pròpia del 2010!

    ResponElimina
  11. Clídice, encara m'estic partint de riure amb això de Lansky, Leb Lansky, haw, haw, haw!

    ResponElimina
  12. Llum, em seguirien, segur, però a tirar-me tomàquets, ha,w haw!

    ResponElimina
  13. SM, veig que la teua sapiència coctelera és gran, o sigui que tens reservada la plaça de barman per a la gran trobada blocaire.

    ResponElimina
  14. Girbén, m'agrada això del snow martini, què et sembla si ho patentem?

    ResponElimina
  15. Galderich, i tu ets qui proposes fer la trobada d'aquí a un mes?

    ResponElimina
  16. Mari Carmen, doncs un toc propagandístic -a contracor meu- sí que té la foto. I si la venem al senyor Martini?

    ResponElimina
  17. Bona observadora, Bamboo: al fons hi ha canyes de bambú pintades de coloraines.¨Tinc bambú del gran i del nan, del de 30 cm.

    ResponElimina
  18. Allau, ja m'ha fet efecte l'ibuprofeno i m'ha passat el maldecap que tenia. De vegades, les converses amb la gent il·lustrada esdevenen curatives, i jo avui n'he tingut una de ben interessant.

    ResponElimina
  19. Quina bona idea! Ho tindré en compte per la pròxima nevada...

    ResponElimina
  20. Hola de nou, m (m'havies descolocat amb el canvi de nom, però t'he trobat). Això de la neu és que em va arribar a agobiar tant, que vaig haver de trobar-li alguna gràcia. Saps que ara mateix encara em queda neu? Però ara està esponjosa, com un merengue, i dona gust premer-la amb els dits.

    ResponElimina