11 de setembre del 2009

MERRIE MELODIES (1): STEREO TOTAL

Avui va d'imitació, o millor dit, d'aprenentatge dels grans. Del blog de l'amic Macip prenc la idea de penjar un video musical cada setmana, encara que canviant de dia: si el seu Bloguejat inicia cada dilluns amb música, la meua proposta és continuar el cap de setmana amb més.
I començo -per que no se'm vegi massa aviat el llautó electrònic- amb un bonic tema del duo franco-alemany Sterero Total, uns clàssics entre els clàssics.

Les imatges estan extretes -cal felicitar al youtubero Jansramek pel muntatge- d'un dels films més interessants del cinema txec, Trens rigorosament vigilats, basat en la novel·la homònima de Bohumil Hrabal.

4 comentaris:

  1. Esperava que t'inspiressis i fessis la teva secció pròpia! Ja saps que jo sóc fan incondicional de les teves recomanacions...

    ResponElimina
  2. Que no serveixi de precedent però m'ha agradat la música. Les imatges d'un gran erotisme, molt bona tria la del youtubero com dius!
    Per cert, ara que inicies la secció jo preferiria que fos en dijous. Divendres ja comença a ser cap de setmana i no se sap què es farà i podríem perdre pedalada...

    ResponElimina
  3. Aquesta nova secció es molt engrescadora, encara que sigui plagiada, val la pena !! I creia que seria un nou al·licient més per afegir als divendres.
    Si es traspassa a dijous, serà també ben trobada.
    La pel·li, molt encertada, dolça, dolça.. ..

    ResponElimina
  4. Salva, espero estar a l'alçada de les espectatives.
    I pel que fa al canvi de dia, no hi ha cap problema en publicar les merrie melodies el dijous a les 19:00. El que els meus estimats lectors preferiu :-)

    ResponElimina