5 de maig del 2011
ARRÒS SEC
Aprofitant que aquestes vacances de setmana santa he estat uns dies a Xàbia, he portat embotit de la Marina –botifarres i blanquet-, tot pensant en l’arròs que li dec a l’amic Galderich (si no sabeu de què va, vegeu el post Galderich contra Leblansky).
Un arròs al forn –o arròs sec, com també li diem- és un dels plats més exquisits i alhora més senzills de cuinar: només cal sofregir les creïlles i l’arròs –jo ho faig també una mica amb la botifarra- i la resta és tot bullit, seguint la clàssica proporció de dos parts d’aigua per cada una d’arròs.
I com que és un plat que m’agrada i em queda força bé –les fotos són del darrer que vaig fer, fa pocs dies-, convido a tothom a tastar-lo el dia 22 d’aquest mes de maig, dia de Santa Rita, patrona dels impossibles.
Queda convocada doncs una nova trobada blocaire a ma casa. Podeu venir sols o acompanyats, que hi cabem tots.
Ens veiem aviat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Uf! Estava una mica preocupat-intrigat davant tots aquests dies d'inactivitat del blog, però ja veig que no has desaprofitt el temps...!
ResponEliminanyam, nyam!!
ResponElimina(Ei! se t'enyorava, per aquí!)
Que bò...tornar-te a llegir i l'aspecte d'aquest arròs!
ResponEliminaTot plegat resulta altament temptador...on s'ha de firmar? :-)
Ps: Què cal portar? Vi, cava, postres...cava i postres?
Ja ens diràs.
Fantàstica proposta! Me la perdré, per desgràcia. Envieu-me un tupper amb l'arròs que sobri!
ResponEliminaJa era hora! Tot aquest temps menjant el mínim de subsistència esperant l'arròs!
ResponEliminaMalgrat tot, veig que és un arròs venjatiu, estil Mourinho, amb tot el colesterol i àcid únic que pots. Però com que és Santa Rita, jo com a devot d'ella crec que res d'això em farà mal...
Mmmmmm el dia del "meu" Sant! ;)
ResponEliminaÉs molt més bona que inclús, la pinta que fa a les fotos!!
ResponEliminaEns veiem doncs, per Santa Rita, el 22 abans o després de votar?
Mmmm...en Misteral em suggereix que portem whisky turc. Et sembla bé?
ResponEliminaPer cert, ahir vaig sentir que va actuar Owen Pallet a Barcelona ( a qui no hauria conegut sino fós per "L'enceneu"). Hi vas anar?
quina bona pinta que fan les fotos! a mi em passa com el SM, que aquest dia tinc un compromís, jo també vull un tupper amb un plat!
ResponEliminaAquests dos divendres sense merry melodies han estat molt avorrides, el tirant i jo no t'em pogut criticar! :)
T'enyoràvem Leb, però ja veig que has vingut amb ànsies renovades. Yummy, yummy aquest arròs... i la convocatòria!!! Visca! Mirarem de venir però no sé si em toca treballar grrrrr!
ResponEliminaVaja! guardeu-me'n un tupper! Us ho passareu de fàbula, de ben segur! :)
ResponEliminaNo saps el que dius, inconscient! Que aquí som molts, eh! I ara mateix tinc una gana, que si gaire gent està com jo, ja pots llogar el camp del Barça per preparar l'arròs. Te una pinta...
ResponEliminaApunteu la meva reserva: dues persones, please!
ResponEliminaLluís, com diu el gran Seth, Life is good if you don't weaken, o sigui que és qüestió de reflotar.
ResponEliminaEns veiem el 22, val?
Eulàlia, et soc sincer? m'emociona que m'enyorin :)
ResponEliminaEspero veure't el 22, si no abans. I ja saps que pots portar a les princeses.
Carme de la maleta, a veure si aquest cop podeu combinar-ho bé i ens veiem!
ResponEliminaDel què s'ha de portar, quan sàpiguem quants serem, ja farem alguna mena de menú i que cadascú porti el que li sigui més còmode.
I sí :) ahir hi vaig ser al concert de l'Owen Pallett :) i em va agradar molt :) molt més del que m'esperava :) i a la Carme i a l'Allau, que també hi eren. Ja he dit que em va agradar molt?
SM, a la que torneu, en fem una altra!
ResponEliminaHome, Galderich, no siguis així! Jo que havia canviat el marisc per l'embotit, pensant en el eu àcid úric, haw, haw!
ResponEliminaRita, si vens o veniu :) tindrem més motius de celebració!
ResponEliminaCarme J, les teues paraules tenen el valor de l'experiència: tu ja l'has provada! I per cert, com que ja saps de què va, voldries fer-me de pinxe de cuina?
ResponEliminaAris, punyetero, esperava que ens veiessim el 22! No t'ho pots combinar de cap manera?
ResponEliminaI no et preocupis pel merrie melodies: no tenia intenció de publicar res demà, però després de llegir el teu comentari, ara ja estic preparant la música per que sigui convenientment criticada, haw, haw!
Llum, és imprescindible que vinguis! A més, necessito una experta com tu per defensar el groc de l'arròs :)
ResponEliminaClídice, no pot ser que no vinguis!!!
ResponEliminaVa, si cal, fins i tot estic disposat a posar menys safrà a l'arròs :)
Seriosament: no us ho podeu combinar per venir?
XeXu, el meu jardí és més flexible del que sembla, i hi cap molta gent, haw, haw!
ResponEliminaEns veurem?
Allau, ja he pres nota de la reserva. Serà un plaer compartir arròs i afecte amb vosaltres :)
ResponEliminaFa bona pinta. A veure si un dia fas una macropaella per tots els que participem als blogs. Així podrem olorar-lo i saber quin gust té.
ResponEliminaEduard, la convocatòria és oberta a tots els que vulgueu! I com a bon alacantí que soc de naixement, prefereixo un arròs sec que una paella :)
ResponEliminaPer cert, hi haurà servei de guarderia?
ResponEliminaAquest arròs fa molt bona pinta, llàstima que crec que em queda una mica lluny...Que consti que em sap molt greu no poder-lo tastar!!
ResponEliminaLeblansky: no sé si soc jo que estic "tonto" però no aconsegueixo veure el lloc ni la hora. M´ho podries dir? Que vagi bé. Borgo.
ResponEliminaGalderich, com sempre!
ResponEliminaJomateixa, no sé on vius: jo estic a Dosrius, entre Granollers i Mataró, ben a prop d'Argentona. Com ho tens per venir?
ResponEliminaMiquel, el lloc és a Dosrius, i l'hora, cap al migdia. Enviam un missatge a santperfecte@gmail.com i t'explico tots els detalls.
ResponEliminaJO ja tinc la reserva feta......si no espavileu, us quedareu sense taula i per posar gent a la meva falda....sóc molt selectiu.
ResponEliminaReserva???
ResponEliminaEncara estem a temps?
Can Leblasnky no serà com El Bulli, no? (Cada vegada que hem intentat reservar ens han contestat:
La demanda ha superat de nou les nostres limitades possibilitats de reserva per una temporada i sentim no poder complaure més peticions.
Poden revisar la situació durant la nostra temporada, a prop de les seves dates convenients, per si es produís alguna cancel·lació que ens permeti solucionar algunes peticions més al moment de confirmar les reserves 10 dies abans.
Tel. +34 972 15 04 57
E-mail bulli@elbulli.com
Poden veure el calendari a www.elbulli.com (reserves)
RESERVES 2011
Podran consultar informació a www.elbulli.com (reserves) a partir del mes de desembre de 2010.
Els hi agraïm sincerament tot el seu interès.
Atentament,
Lluís Garcia
ElBullirestaurant
Cala Montjoi - 17480 Roses
Tel. +34 972 15 04 57
Fax. +34 972 15 07 17
E-mail: bulli@elbulli.com
Web: www.elbulli.com