9 de febrer del 2012

TORNEN ELS CATS


No vaig arribar a temps per fer cap proposta al CATS, que se’m va passar. I ara ja estava de nou fora de joc si no arriba a ser pel Macip, que ha fet un post de recordatori. Així que jo també en faig un, perquè ningú es despisti.
Es tracta de votar la MILLOR INICIATIVA BLOCAIRE de 2011, i s’ha de fer al bloc CATS  abans del 21 de febrer.
Els cinc finalistes són:
CARTES AL FUTUR, d’en Jordi Casanovas
INVASIÓ DELS PÍXELS, d’en Leblansky
QUIN LLIBRE ÉS?, de la Jomateixa
Em sento molt feliç de ser un dels nominats, evidentment!

23 comentaris:

  1. evidentment, votaré per l'invasió dels pixels!

    ResponElimina
  2. Últimament m'inhibeixo d'aquest tipus de votacions i premis, però en aquest cas, votaré, i tant!
    La invasió dels píxels és una de les experiències més enriquidores, divertides i fantàstiques que he viscut al món dels blogs. Que bé que m'ho vaig passar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eulàlia, sincerament parlant, crec que el fet que ens ho passéssim tothom fantabulosament bé té molt a veure amb tu: t'hi vas llençar de cap i el teu "bloc neutral" va jugar un paper determinant (fins i tot, jo crec que estaves venuda a l'enemic, encara que els píxels no ho sospitaven, haw, haw)

      Elimina
  3. Respostes
    1. Mari Carme, des de can Leb, jo encara diria més: Leb can-can, haw, haw!

      Elimina
  4. Jo també he votat junt amb les meves companyes de treball per aquella moguda que em recordava -La guerra de los mundos- amb en PIX com a protagonista.
    Totes vam seguir embadalides la repercussió del malvat. Ara em sembla que els pobres de cats, estan comprovant que les votacions siguin certes, perquè no ho deuen poder entendre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, la conya que es vau portar va ser digna de vosaltres: visca les noies de ...ups, que quasi se m'escapa el nom!
      El que em deixa una mica amb la mosca a l'orella és això que dius de la gent dels cats: que estan comprovant què?

      Elimina
  5. No hi ha un CATS per al millor blog de recomanacions musicals?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tirant, si existís, passaria que:
      a) no hi hauria competència
      b) al Galderich li agafaria alguna cosa greu en veure'm nominat
      c) les Pascal Pinon baixarien des d'Islàndia per amenitzar la gala dels premis
      d) es faria un dis commemoratiu del premi, amb les millors cançons programades al meu bloc
      e) tu compraries el disc embadalit per la meua presentació i, al moment d'escoltar-lo, et semblaria que t'he timat
      f)jo et respondria que no, que és falta de cultura musical
      g) haw, haw, haw!

      Elimina
    2. M'has convençut amb això de les Pascal Pinon. Podran venir a la propera trobafa blogaire???

      Elimina
  6. Enhorabona, camarada Leblansky!
    M'agrada veure't amb l'inspiració alta i que se't reconegui!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cosmonauta Rof, i això no és res: imaginat quan surti de la banyera, haw, haw!

      Elimina
  7. Com que passant-me a la llengua castellana m'he autoexclòs de qualsevol premi en l'esfera catalana, no em queda altre remei que votar per la pixelació soferta ara deu fer un any. Tot i que col·laborar en aquella aventura em va procurar més enemics que amics però en fi, això no em molesta gaire.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lluís, no entenc per quins motius representar el paper de Resistència et pot haver creat enemics. Crec que tothom s'ho va passar molt bé, i d'allò ha quedat alguna joia, entre les quals un bonic dibuix d'en Haddock pixant-se en els pixels, i una inquietant vídeo demostració del poder -i la feblesa- de la carn.

      Elimina
  8. la rebel.lió per bé o per mal sempre m'ha agradat, la des píxels va ser impressionant, els píxels van quedar tots ben tocats!
    ja els he votat!
    esperem que continuin les rebel.lions..:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lolita, jo no sé si els píxels t'agrairan el teu vot; jo sí :) i crec que hauriem de pensar-ne una altra així, on tothom pogués esbojarrar-se tant com vulgués.

      Elimina
  9. Va ser tot un esdeveniment, em sembla que tots els que hi vam participar en tenim un record immillorable. I pels que s'ho van trobar devia ser tota una sorpresa, es devien quedar paradíssims! Et diré un secret, aquell va ser el primer dia que vaig mirar blogs des de la feina (i des de llavors no he parat...), però és que no em volia perdre l'espectacle! Gràcies per comptar amb mi, i sort amb la teva nominació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. XeXu, a mi també em va divertit molt alguns descol·locats que entraven aquí i allà sense adonar-se'n del joc (i consti que ho dic sense ànim d'emprenyar a ningú, simplement ho vagi trobar molt simpàtic).
      I secret per secret: certa persona a la qual m'estimo amb bogeria va provocar que les seues companyes de feina fessin un "seguiment" de la invasió i es portessin una conya entre elles amb tot el tema dels píxels. Des d'aquell dia, tinc alguna seguidora més :)

      Elimina
  10. Respostes
    1. L'autor no pretenia dir res ni menys encara eliminar el seu propi comentari, simplement deu haver tocat alguna tecla inesperadament :)

      Elimina
  11. Sííí, jo també m'ho vaig passar molt bé, i em va passar com al XeXu, que no vaig poder evitar entrar al blog des de la feina!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gemma Sara, ja en som uns quants els que aquell dia vam fer el que no devíem... o potser és que vam fer el que devíem? Era temps de guerra, haw, haw!

      Elimina