30 de març del 2012

INEVITABLE

Doncs resulta que l’altre dia a una botiga de discs de Barcelona ens trobem la Carme i jo amb tres exemplars del January Songs d’en Darren Hayman, el cantant la cara del qual cada cop s’assembla més al jove Jerry Lewis, i m’hi fixo i sí, són tres dels 1500 discs la portada dels quals en Hayman va dibuixar a mà, cadascú amb una imatge diferent.
Un dics doble il·lustrat pel propi autor, no m’ho penso: em quedo amb el número 1472, que té com a portada un bonic setrill.
A casa, l’escolto mentre frueixo de les portadetes interiors i llegeixo que algunes cançons estan fetes amb la participació de gent com l’Elizabeth Morris dels Allo Darlin’, el Pete Astor o els Wave Pictures, entre altres. Quina troballa, i què bé sona.
I penso que haig de posar al Darren Hayman al Merrie Melodies, i no em costa gens decidir-me per la cançó Nothing You Can Do About It, del cedé Essex Arms, que diu que no hi res a fer, Because you love me and I love you, and there’s nothing you can do about it, que és una bonica frase per començar la setmana santa assolellada que en espera, així que cerco al youtube i em trobo amb un vídeo d’en Hayman i el seu grup, els Secondary Modern, i el penjo i em sento a gust escoltant de nou la cançó i desitjo a tots que passeu un bon cap de setmana.

21 comentaris:

  1. bonica història! i la cançó m'ha fer compania mentre esmorzava. gràcies! :-)

    ResponElimina
  2. Ho sabia, ho sabia !!!
    Malgrat els esbombadors musicals dels divendres, m'agrada TOT! Música, C.D., història i presagis d'un bon cap de setmana... per tothom, esbombadors inclosos, eh!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, doncs em pensava que aquest cop t'havia despistat i que no en tindries ni idea del què posaria: fins i tot, vaig estar xiulant un altre tema, per descol·locar-te :)

      Elimina
  3. Amb aquests bons desitjos i el bon 'rollu' de les teves paraules, fins i tot amb una cançó de l'Enrique Iglesias ja t'ho hauria agraït! ;-)

    Molt bona Setmana Santa a tots!!!

    (la cançó d'avui m'ha agradat, però no ho digueu a en Galderich!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tirant, pel que he llegit una mica més abaix, al Galderich també li ha agradat: deu ser cosa de la primavera... o que finalment heu trobat el bon camí, i esteu millorant l'oïda, haw, haw!

      Elimina
  4. He estat escoltat la cançó mentre redactava un treball per hispanoamericana. Molt maca realment.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eduard, espero que t'hagi quedat molt bé aquest treball del que parles. Bon cap de setmana :)

      Elimina
  5. home, al menys tens un original que ves a saber quan arribarà a valdra algun dia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aris, no crec que els originals d'en Hayman arribin a cotitzar-se mai; tot i això, un fetitxista com jo no es desprèn mai dels seus objectes, haw, haw!

      Elimina
  6. Ha estat molt bé per inaugurar el cap de setmana.

    Jo tinc un disc de Mark Eitzel (el d'American Music Club) amb un dibuix que em va fer a la sortida del seu concert.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Allau, doncs enhorabona, que aconseguir que un music et faci una il·lustració així per la cara, i més sense conèixer-lo, té molt de mèrit. Podrem veure-la?

      Elimina
    2. Ho intentaré, però una tal primícia potser la reservaré pel meu bloc.

      Elimina
  7. Ostres, avui tampoc puc dir res, al contrari. Que a la Carme li agradi tot és comprensible i fins i tot es pot entendre humanament però Tirant, estem en una època de recessió (no només econòmica) o és que en Leb ha vist la llum?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Galderich, jo insisteixo en que, a més dels possibles motius que apuntes, potser sigui que els merrie melodies estiguin començant a fer-vos efecte, haw, haw!

      Elimina
  8. Molt maca, sí senyor. Bon el que queda del cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gemma Sara, tot i que mooolt tard, et responc: la idea era que agradés al màxim número possible de gent, però mai m'hauria imaginat que també seria del gust dels meus dos detractors oficials (en Tirant i en Galderich, of course), haw, haw, haw!

      Elimina
  9. Inevitable, viatjar i aturar el bloc uns dies.... !!!!

    ResponElimina
  10. Soc lleg total en música (com en quasi tot) però ¿d'això en podríem que és una mena de soft-country? Per cert, lo de "la setmana santa assolellada que en espera" devia anar en conya :) Bon cap de setmana també per vosaltres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Brian, en música (com en quasi tot)les apreciacions personals són tan valuoses com les de la majoria (si exceptuem en Galderich i en Tirant, és clar). Tot i això, el soft-country aquí no el veig, o el veig molt molt soft. Però ja et dic, cadascú té la seua visió, i tan vàlida com la que més.

      Elimina