23 de març del 2012

XIU XIU


Acabat de sortir del forn, calent, quasi cremant, Always, el nou cedé de Xiu Xiu, és tan bo com els anteriors, i amb tanta força –bruta- com sempre.
La primera cançó del disc, Hi, té vídeo oficial, i com a presentació, va perfecta: com tota la música que fa aquest home, ningú no es pot quedar indiferent sentint-la.

10 comentaris:

  1. Manifesto que a mi m'agrada..... i transcric el comentari de veu de l'Elena.....-"Mira la Verge María Consolada"!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, com sempre, l'Elena l'encerta al cent per cent! M'agrada molt això de la Verge Consolada :)

      Elimina
  2. Un dels grans quès dels videoclips és que si no t'agrada la música sempre et pots quedar amb les imatges o a la inversa.

    Avui, però, no sé què és més horrorós, si la cançó o el video!!! Però què és això, Leb???? Baixa de la muntanya que tu ets de ribera!!!

    Em fas riure, però... ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tirant,

      En Leb no té remei malgrat que a vegades tingui moments de lucidesa. Suposo que deuen correspondre als cinc minuts de Glòria als que tots tenim dret...

      Malgrat les intencions tant la música com el vídeo em deixen fred!

      Elimina
    2. Tirant, Galderich, citant al gran Groucho -o als seus guionistes- us diré que el Merrie Melodies, des de les més baixes catacumbes de la misèria ha arribat al cim de la pobresa: és a dir, que no hi ha cap més pretensió que la de compartir bona música :)

      Elimina
    3. Galderich, la teua última frase fa mal, grandíssim ----!!!! (el blogger no em deixaria posar la paraula que m ve al cap, ni amb l'avís pertinent)

      Elimina