12 de juny del 2014

HEM FET ELS 1000!: LES FOTOS


Pocs dels assistents a l'exposició Hem fet els 1000! van perdre l'ocasió de fer fotos, ja sigui del material exposat, dels exposadors o del company o companya que allà hi erem.
Aquesta és una petita selecció de les que m'han passat en Girbén (fotos 2, 3, 4, 5, 7 i 9)i en Carles Hernando (fotos 1, 6 i 8).
Gràcies, guapes i guapos!
















Aquest post d'Hem fet els 1000! es complementa amb la crònica que l'Allau ha penjat a The Daily Avalanche, els dos vídeos amb música que hi trobareu al Santa Tecla, i els ecos de societat d'en Miquel a Tot Barcelona.

20 comentaris:

  1. I com necessitem celebracions i jardins!
    Tot un plaer poder participar-hi.

    ResponElimina
  2. Necessitem més excuses com aquesta per omplir més jardins!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I sobretot, necessitem més jardins a Barcelona. Aquest sembla impossible que encara pugui existir.

      Elimina
  3. oooh, a jutjar per les fotos sembla una exposició esplèndida! Llàstima que aquest cop m'ha passat per alt; m'espero a les rèpliques! ;-)

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Kalamar, tot va ser molt xulo, i les fotos van a joc :) Per cert, no et vaig conèixer :(

      Elimina
  5. La festa, l'entorn, les persones, el motiu... tot plegat van fer que fos una celebració fantàstica i que faci que ja estiguem pensant de fer un forat a l'agenda per quan feu els 2.000!

    ResponElimina
  6. genial! quina pena no haver estat. aquest cop si que m era impossible.

    ResponElimina
  7. Bon aperitiu (antinòmic per venir després del menjar principal) pels que no vam poder acostar-nos a tan insigne celebració fetitxista. Les fotografies d’aquest bloc (molt bona la de senyor Ballester, molt borgià –i curiosa la que el fa paral.lel del “madelman astronauta”) i els vídeos de Santa Tecla, contextualitzats amb les cròniques de l’Allau i d’en Miquel,donen fe del que al pati de la casa de l’Heura vau fer passar un vespre de dijous 5 de Juny de 2014.

    ResponElimina
  8. És que no puc deixar-te sol ni un moment? Quina una n'hauràs fet, per rebre ofertes de diminacions? ha ha ;)

    ResponElimina
  9. Respostes
    1. Felicitatats per l'event... espero poder participar en el pròxim i un record especial pel 'madelman astronauta de 2001'... una Odisea!!!

      Elimina