29 d’agost del 2010

CONVOCATÒRIA BLOCAIRE

Suposo que qui no s’hagi reincorporat a la feina ja, ho farà la setmana vinent. Cosa dura, sí.
És clar que sempre hi ha la opció de fer una trobada blocaire per posar-li una mica d’al·licient al mes de setembre.
El bloguejat Mr. Macip, aprofitant que estarà per aquí durant aquests dies, proposa que ens veiem el proper diumenge dia 5 i fem un dinar blocaire, sols o emparellats, a criteri de cadascú. El lloc, a can Leblansky.
En tant poc temps, segur que més d’un indecís trobarà excuses per no apuntar-se –encara recordo el patètic pretext del mateix Salvador Macip per no assistir a l’anterior trobada, excusant-se amb una fantàstica història de volcans en erupció i cendres voladores- però segur que al final s’acabeu animant.
No importa si fa poc o molt que esteu en el món dels blocs, si coneixeu o no a cap altre bloquejat, tothom està convidat. Envieu un missatge al correu
santperfecte@gmail.com avisant que vindreu i quants sereu, i ja us comento com arribar a ma casa i coordinem el tema del menjar.
Ens veiem?

35 comentaris:

  1. Hmm, no sé si aquest cop aconseguiré trobar una excusa tan treballada, així que em sembla que hauré de venir!

    ResponElimina
  2. Vaja, Leblansky, quin retorn tan enèrgic! No tan sols reapareixes al món virtual, sinó que directament vols traspassar la frontera per arribar al real del tot!
    M'agradaria venir, i no posaré un volcà com a excusa. Però resulta que justament aquest dia l'esperit de Joan perucho i del Senyor de Pratdip m'han anunciat que venen a casa. Si no m'hi troben sé que em perseguiran fins a les portes de l'infern.

    ResponElimina
  3. Uhmm...quin caramelet tan dolç! Que temptador! I tot just arribo el dia 1...hahahah, però serà una mica estrany si no coneixem a ningú, oi?

    ResponElimina
  4. iep mestre! ja era hora de veure-us les lletres! :) ja m'agradaria venir ja, a veure com ho tinc i te'n dic alguna cosa a Sant Perfecte :)

    ResponElimina
  5. Lluís, em sap greu que no puguis venir, però entenc que això de les portes de l'infern és cosa sèria. Ara bé, sempre tens la opció de vindre i portar amb tu als dos espectres [total, ells no mengen ni beuen...]

    ResponElimina
  6. m, si et ve de gust vindre, no t'ho pensis i llençat, que la majoria dels que hi serem no ens coneixem de res o alguns com a màxim ens hem vist un cop (a l'anterior trobada). I això fa l'encontre més atractiu, i tant!

    ResponElimina
  7. Clídice, a veure si t'ho pots organitzar bé; i evidentment si vens espero veure també a Mr Factor X, el meu fotògraf blocaire preferit :)

    ResponElimina
  8. M'agradaria sobremanera venir. . .Cal que envii un correu a Santperfecte?
    Ja sé el camí a casa teva, però no el que haig de portar. . . em faràs 5 ctms d'€ ?

    ResponElimina
  9. Carme J, el correu a Santperfecte és obligat. Com sinó t'explicaré com has de venir a ma casa, que encara que et xulegis dient que ja ho saps, no m'ho acabe de creure, haw, haw!
    I del tema del què hem de portar, doncs ara mateix ni idea, caldrà esperar a veure quants som.

    ResponElimina
  10. Vaja, Leb, el reneixament del fenix. Em sembla molt be, llàstima que m'en tinc que anar a Madrid per una fira, em de muntar l'stand i no torno fins l'altre diumenge. tot i amb això, espero que us ho passeu molt be

    ResponElimina
  11. Que potser caldrà que ens presentem a casa teva amb un coi d'embut al cap?

    Abans d'escriure a St.Perfecte et diré que tenim a punt un d'aquells pots gegantins de patates fregides que fan tanta il·lu...

    ResponElimina
  12. Torno per aquí a deixar caure una idea que se'm va passar pel barret fa un temps, i que m'has fet recordar: com que alguns dels blogaires que seguim i ens segueixen viuen en terres llunyanes i diverses (darrerament i a través de la Clidice hem enllaçat amb un grup d'extremenys molt prolífics) no sé si seria viable organitzar trobades virtuals. No tinc ni idea de com funcionen les videoconferències o xats col·lectius, però ho deixo caure. Ja està.

    ResponElimina
  13. home Lluís! res a veure! les patates fregides del pot d'en Girbén no tenen el mateix gust en video-conferència! onvaparà ;P

    ResponElimina
  14. Bentornat, Leblansky! Ja t'enyoràvem... :-)

    M'encanta la proposta i ja m'agradaria venir, però aquest dia m'és impossible perquè sóc fora el cap de setmana. A veure si tinc sort en una propera ocasió.

    ResponElimina
  15. Me'n alegro molt de tornar-te a llegir, Leb. A més amb convocatòria inclosa!
    Jo, tinc una cel.lebració just el mateix diumenge, però si cal em presento virtualment, i m'uneixo al grupet que no et deixa, ni de conya, tancar la paradeta...potser a base de fer la pataleta...

    De veritat, me'n alegro de rellegir-te,

    una abraçada,
    Carme

    ResponElimina
  16. Ni el Carles ni jo no hem trobat cap excusa mínimament coherent, així que... allà hi serem!

    Fins diumenge!!!

    ResponElimina
  17. Bé, has retornat! (ara miraré de negociar amb laguardianadelacova per venir. Però primer li hauré de confessar que tinc un blog; argg.

    ResponElimina
  18. Alyebard, sempre pots dir que el blog no es teu, i promete-li unes quantes nits de no veure futbol...:)

    ResponElimina
  19. Aris, sincerament et trobaré a faltar; aquesta hauria estat una bona ocasió per veure'ns, pèro què hi farem... que us vagi molt bé per Madrid, i torna!

    ResponElimina
  20. Ah, i Girbén, tot un puntasso això de les patates ;)

    ResponElimina
  21. Lluís, jo m'apunte a les trobades virtuals aquestes. No tinc massa clar com s'ha de fer això, però segur que alguna llumenera blocaire té alguna idea.

    ResponElimina
  22. Rita, em sap greu que no puguis venir, de veritat. Això ja és suficient motiu com per començar a pensar en una tercera trobada :)

    ResponElimina
  23. Carme de la maleta, jo també estic molt content de rellegir-te, de veritat!
    I que no puguis venir diumenge proper, em sap greu, de veritat. No hi ha cap opció d'ajornar la celebració aquesta que fareu?

    ResponElimina
  24. Mari Carmen, és genial que vingue tu i el Carles!!! Per cert, la teua homònima i jo tenim un obsequi per a tu que ja fa temps qua vam comprar: els dos primers volums de les aventures d'Adéle Blanc-Sec en v.o.

    ResponElimina
  25. Alyebard, has de venir! I el que has de fer amb la guardiana és convidar-la també a ella. El que no sé és com ajudar-te amb això de dir-li que tens un bloc, però segur que li sembla molt bé.

    ResponElimina
  26. Tot arreglat, du côté Avalanche en vindrem dos!

    ResponElimina
  27. Nois, m'encantaria venir però no puc. Potser la propera que seré millor negociador o no hauré de donar explicacions a ningú sobre que faig i a on vaig

    vegis: http://alyebard-wawtincunbloc.blogspot.com/2010/07/hell-hath-no-fury-like-woman-scorned-2.html
    et alii

    ResponElimina
  28. Alyebard, ja comptava amb tu! Em sap greu que al final no puguis vindre, però que hi farem. A la propera...

    ResponElimina
  29. Apunta'n dos del Montserratí :D a veure que hem de dur :D si convé la part alcohòlica ja saps que no hi haurà problema ;)

    ResponElimina
  30. Hombre, Lluís, yo quisera haber acudido a la trobada en carne y pasteles, regados con ese moscatel que nos cuenta la Eulalia, y escuchar los goigs de la Clidice en directo. Virtualidades ya tenemos bastantes ;-)

    ResponElimina
  31. Pepe, no tengo ni idea de la ciudad en que vives, pero ya sabes que a la próxima estas invitado.

    ResponElimina